Szellemi Csemegék

Kellemes Őszi Idő Book Tag

2018. november 02. - Cetti

osziidobooktag.jpg

A molyon jött velem szembe ez a book tag, gondoltam, én is nekiesek. :)

Kényelmes pulóver - Végre elég hideg van a meleg ruhák viseléséhez. Melyik könyv képes felmelegíteni?

Julianna Baggott –Tiszták című könyve nálam mindig nyerő. Többször elolvastam már, és még mindig imádom.

Őszi viharok - A szél süvít, és az eső esik. Mi a kedvenc könyved vagy műfajod az esős napokra?

Most műfajt választanék, nem konkrét könyvet. A fantasy mindig telitalálat, ha pedig a gyerekmesével keveredik, akkor aztán bárki szólhat hozzám, meg nem hallom, annyira kizárom a valóságot.

Hűvös levegő - Ki a legmenőbb szereplő, akivel helyet cserélnél?

Jázminnal a Deltora sorozatból. A szomorú múltja ellenére egy igazi hősnővé válik, pedig szinte még gyerek. Amúgy is imádom Deltora világát, így könnyen tudnék vele azonosulni.

Forró almabor - Melyik alulértékelt könyvből szeretnéd, hogy a következő szenzáció legyen?

Én inkább az alulértékeltet most felcserélném a keveset olvasottra, keveset értékeltre. Lauer Gábor első könyve, az Út sehová nálam tuti befutó volt. Nem bánnám, ha kicsit többen ismernék.

vermedve.jpg

Kabát, sál és kesztyű - Az idő hidegre fordul és ideje felöltözni. Melyik a legzavaróbb borító, amit inkább elrejtenél a nyilvánosság elől?

Juj, na ilyen rengeteg van. Ha csak szétnézek a nagyszüleim után megmaradt könyvek között, vagy anyám gyűjteményében, rengeteg olyan régi könyvet találok, ami mai szemel eléggé low budget. Szakmai szemmel pedig egyenesen siralmas. Tudjátok, amikor olyan fájdalmasan ronda a borító, hogy csak azért is rá kell nézni. A napokban ismét láttam egy párat itthon, jelenlegi győztes a Vérmedvék kastélya. Egy igazi „remekmű” ez a borító, akár csak a tartalma!

 

Sütőtök - Melyik a kedvenc őszi ételed vagy italod?

Igazából nincsen kifejezetten szezonális kedvenc ételem, és italom sem. Talán kicsit sablonos, de ha mindenképp mondanom kell, kedvenc ételnek az almás palacsintát mondanám, esetleg az almás pitét. Utóbbit persze gránátalmával feltuningolva. Ital pedig… egy finom tea bármikor jöhet, bár én egész évben képes vagyok teázni. Ha kicsit extrémebb kell, akkor chilis forró csoki. Rengeteg chilivel.

Ha kedvet kaptál hozzá, töltsd ki te is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szellemicsemegek.blog.hu/api/trackback/id/tr914340101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása