Szellemi Csemegék

Book a Sloth Club – Könyv mindenek felett!

2017. október 13. - Cetti

Bizonyára hallottatok már a Book a Sloth nevű kezdeményezésről, hiszen mostanában elég sokan hintettünk el valamilyen utalást rá. Ha mégsem lenne ismerős a nevük, a céljuk talán már más országokból beszivároghatott a magyar olvasók világába is, és többünknek lehetett hőn áhított vágya az, hogy itthon is jelen legyen, ha nem is egy ugyanolyan, de legalább egy hasonló könyves csomag.

img_20171010_114716_1.jpg

Mi is a Book A Sloth lényege?

Minden hónapban zsákbamacska-szerűen meglepni a könyvmolyokat egy könyvvel, ezek mellé pedig becsempésznek a csomagba hasznos, aranyos, vagy éppen finom – tehát ehető – apróságokat.

Már izgatottan vártam első csomagomat, mert nem tudtam, mi vár majd rám, és ez benne a legjobb! A csomagolással kapcsolatban kicsit vegyes érzéseim voltak. A dobozon feltüntetett logó jópofa ötlet, így ha rápillantunk, tudjuk, hogy ez bizony a nagybetűs csomag lesz. Bár kicsit pixeles a nyomat, de ez már mellékes, ráadásul ez csak a bemutató doboz, az első igazi doboz még ennél is menőbb lesz! A doboz lezárásán még lenne mit finomítani, a cellux nem védi meg a belső tartalmat az illetéktelenektől. De a morgáson túl jöjjön a jó oldala

Meglepetésben nem volt hiány, persze kaptam egy kis mankót a csomag tartalmát illetően, pontosabban egy listát arról, mi is van a dobozban. Amit elsőre megláttam a csomagban, az a vadcseresznye ízű gyümölcstea, ráadásul hazai termék, amiért ját a plusz pont! Telitalálat, hiszen itt az ősz, ilyenkor a legjobb a takaró alatt összekucorodva olvasni egy finom tea társaságában. Ha pedig úgy érezzük, kicsit elgémberedtek a végtagjaink, belevethetjük magunkat a fürdőbe, ugyanis nem maradhatott el az illatos fürdőbomba sem a csomagból! Egy Lush termékkel lehetetlen mellényúlni! Ráadásul a kádban is lehet olvasni, így teljesen jó választás volt. Ha már a teát és a fürdőbombát említettem, vétek lenne kihagyni a nasit, ugyanis a teához illő keksz is meglapult a dobozban, melyet a Tortaműveknek köszönhetünk.

kep1.jpg

img_20171011_102428.jpgAz apróságok után jönnek a nagyobb dolgok, kezdésnek pár képeslap a Penguin hozzájárulásával. A cukiságfaktort kimaxolja egy állatos képeslap, ezután kicsit komolyabbra véve a szót, Roald Dahlra emlékezve alkalomhoz illő képeslap is került a csomagba. Végül pedig, ami nálam nagyon betalált, az egy jobbulást kívánó képeslap, ugyanis amikor a csomagom megérkezett a mamámhoz, én náthától fűtve, és megégett tenyérrel battyogtam át fél Gödön hozzá. Hosszú sztori, a lényeg, hogy ebbe most beletrafáltak!

A lényeg még kimaradt, ugye? Dehogy maradt, azt szántam a végére! Egy olyan könyvet tartalmazott a csomag, ami nálam kívánságlistás volt, most már csak a bakancslistámon szerepel az elolvasása, ez pedig nem más, mint Lauren Fern Watt négylábú társának igaz története, amely az Egy kutya bakancslistája címen jelent meg. Ehhez még érkezett egy pici, de annál cukibb mágnesen könyvjelző – témához illően tappancsos –, és a szerzőtől egy kedves, kézzel írott levél.

img_20171011_102542.jpg

Könyv, levél, és rengeteg apróság. Izgalmasan hangzik, ugye? Mindennek te is részese lehetsz, ha megrendeled a csomagot a Book a Sloth Club weboldalán, ráadásul a következő kódot megadva 10% kedvezményt is kapsz az első csomagodra: SSDFZ0P8C3XS

Az első Book a Sloth Club csomag október 13. és november 5. között vásárolható meg, melynek témája: Álom és varázslat. Siess, nehogy lemaradj, mert most csak 100 csomag lesz elérhető!

Én biztosan továbbadom a hírt, és nincs is nehéz dolgom, a csomagban rejtőzött még két matrica erre a célra! Köszönöm a lehetőséget a Book A Sloth Club csapatának, hogy az elsők között ismerhettem meg, milyen is itthon a könyves meglepetés doboz!


img_20171011_102230_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szellemicsemegek.blog.hu/api/trackback/id/tr2212965301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása