Szellemi Csemegék

Echonald Acoustic/Unplugged Show – 2016. 12. 17. GitárPont

2016. december 09. - Cetti

December 17-én a GitárPontban egy különleges, akusztikus estével várja az Echonald zenekar a barátokat, érdeklődőket. Az eddig jól ismert dalok teljesen más, korábban még nem hallott köntösben hangzanak el, ezzel a zenekar egy zenei utazással ajándékozza meg hallgatóit. A megfelelő hangulatot különböző zenei stílusokkal biztosítja a csapat, a dalok többek között füstös jazz és akusztikus formában is elhangzanak majd.

Az estét az Ördögszekér zenekar fogja nyitni megzenésített versekkel, sokunk által ismert költők művei szólalnak majd meg népi és világzenei stílusokba építve. Az Echonald zenekar egy nem mindennapi felállásban adja elő dalait, vendégük lesz Hornyák Mónika és Kurucz Béla, akik színesebbé teszik ezt a különleges estét.

Egy finom teát vagy éppen kedvenc italunkat kortyolgatva kellemes érzés lesz elmerülni a dallamok világában, ráadásul a belépő tartalmaz egy welcome drinket is, így minden biztosítva lesz, ami a jó hangulathoz szükséges.

 prom_dec17_ps.png

Időpont: 2017.12.17. 18:30

Helyszín: Gitárpont, 1201 Budapest, Nagy Győri István utca 4-6.

Jegyár:

Tíz év Echonald CD-vel : 2800 Ft

Normál jegyár (helyszínen): 2000 Ft

Esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://szellemicsemegek.blog.hu/api/trackback/id/tr6612034409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása