Szellemi Csemegék

Echonald - Őrült bohóc klippremier

2016. június 27. - Cetti

13499863_1218690744830584_1796720051_o.jpg

Új klippel jelentkezett az Echonald zenekar, az Őrült bohóc című dalukhoz forgattak klippet a Domonyvölgyben. A dal az idén megjelent Színvilág című lemezen hallható, amelynek a megvásárlásából befolyt összeget a Pest Megyei állami gondozott gyermekek támogatására fordítják.

A dal összhangban van a helyszínnel és a képi világgal, a srácok tombolnak, és kellőképpen őrültek. Az Őrült bohóc dallamossága élőben is megmozgatja a hallgatókat, nem csak klip formájában állja meg a helyét.

A zenekar körül zajlanak az események, a csapat idén tíz éves, javában benne vannak az októberben megjelenő 10 év Echonald című lemez felvételeiben, amelyen az elmúlt tíz év legjobb dalai lesznek hallhatóak. Készülnek az októberi születésnapi bulira, illetve a decemberi akusztik unplugged koncertre. A nyári koncertszezonból sem maradnak ki, még számos helyen elkaphatjátok őket:

Július 1. Dunaújváros

Július 2. Szombathely

Augusztus 12. Kecskemét

Augusztus 13. Balassagyarmat

Augusztus 19. Nagyudvarnok

Augusztus 27. Szerencs

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szellemicsemegek.blog.hu/api/trackback/id/tr1008847600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása