Szellemi Csemegék

Echonald, BANG BANG – Művész Underground, 2016. 06. 11.

2016. június 17. - Cetti

13391577_897708767005106_2948753945452926599_o.jpgMúlt szombaton két remek csapat lépett fel a Művész Udergroundban és egy nagyszerű koncertet adtak, ráadásul az este tartogatott egy kis meglepetést is. 

Az buli este 9 körül vette kezdetét, az Echonald fűtötte be a közönséget és hamar megvolt a koncerthangulat. A törzsközönség egy része jelen volt, és rendesen ki is tettek magukért. Tudják, mikor van a tapsnak helye, mikor számolunk, mikor jön a tánc, és persze ezt a hagyományt szépen átadják az újabb hallgatóknak minden egyes koncerten. Örömmel láttam, hogy olyan arcok is megjelentek, akiket pár hónapja még nem ismertem, de mostanra rendszeres látogatókká váltak. Remélem, hogy ez a jó szokásuk a későbbiekben is megmarad, mert ahogyan a mondás is tartja, „Sok jó ember kis helyen is sok jó ember!” :)
A koncert egyik legfontosabb pillanata egy születésnapi köszöntés volt, az ünnepelt pedig nem más volt, mint a Krajczár-testvérek édesapja. Isten éltesse még egyszer (meg persze sokáig)!
Bár most egy rövidebb koncertet kaptunk, a műsorra és a hangulatra most sem volt panasz. A zenekar is rendesen odatette magát, a sárcok zúzásának köszönhetően egy törött dobverővel gazdagodtam a koncert után.

Azok, akik eljöttek a koncertre, ezeket a dalokat hallották:

Még lélegzem / Bukott fejvadász / Játszó angyal / Nézz az égre / Őrült bohóc / Tükörkép / Nem kell semmi / Cirkusz / Úgy hívják végzet

Nem sokkal az Echonald koncertje után már a BANG BANG szórakoztatta tovább a közönséget. Most hallottam őket először, de abban biztos vagyok, hogy nem utoljára! Dobverő náluk is tört, a műsorra nem panaszkodom, ismeretlenül azt mondom, hogy a srácok jól nyomják.

Mindkét zenekar köszönetet érdemel ezért a buliért, ahogyan a Művész Underground is, hogy biztosította a helyet, és nem utolsó sorban a hangtechnikusnak is jár a hatalmas köszönet és gratuláció, mert nagyszerű munkát végzett!

Ezen a nyáron utoljára játszott a fővárosban az Echonald zenekar, de több vidéki helyszínen elkaphatjátok őket:

Július 1. Dunaújváros

Július 2. Szombathely

Augusztus 12. Kecskemét

Augusztus 13. Balassagyarmat

Augusztus 19. Nagyudvarnok

Augusztus 27. Szerencs

A BANG BANG zenekarról jelenleg nincsenek koncertekkel kapcsolatos információim, de amint megtudok valamit, jelezni fogom!

A bejegyzés trackback címe:

https://szellemicsemegek.blog.hu/api/trackback/id/tr628818550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása