Szellemi Csemegék

Horváth Tibi „45” - születésnapi-jótékonysági koncert - Gitárpont, 2016. 04. 15.

„Én vagyok az egyetlen olyan énekes, aki csukott szemmel is név szerint fel tudja sorolni a közönségét!”

2016. április 20. - Cetti

Egy kellemes estében volt részük azoknak, akik péntek esti programként Horváth Tibi koncertjét választották  a Gitárpontban. Néha egy magamfajta metál figurának is jól esik a kikapcsolódás, így nem volt kérdés, hogy megyek.
Szerencsére korán érkeztem, így még könnyen be tudtam jutni a Gitárponba, de hamarosan egyre több vendég érkezett, a műsor kezdése előtt már nehezen lehetett helyet találni. Ez nem is meglepő, ilyen este egy évben csak egyszer van, ráadásul ahogyan tavaly, most is voltak vendégfellépők, akik színesítették a műsort. Tavaly az Echonald zenekar volt az este vendége, idén Tibi párja, Rozslay Eszter  énekelt, Eszter fia, Kifút Kolos tánncal járult hozzá az estéhez Juhász Kira társaságában. Egy szám rejéig Tibit gitáron kísérte Oltai Zsanett. Meglepetésként érkezett Pomázi Zoltán, akinek nevét a Bojtorján együttesből ismerhetjük, pár dalt ő is előadott.
Az este folyamán olyan dalokat hallhattunk Tibi előadásában, amelyek többségét a mai fiatalok közül kevesen ismerik, pedig jóval nagyobb értékkel bírnak, mint a mai divatslágerek. Még a műsor alatt is érkeztek vendégek, szép számban összegyűltünk, és egy kis zenei időutazásban lehetett részünk. Tibi még Krajczár Ferivel is énekelt, együtt adták elő azt a dalt, amit az Echonald idei első Színvilág lemezbemutató koncertjén hallhattunk. A dal érdekessége az, hogy Tibi a Caruso című dal alapjaira írt egy szöveget, ami nagyon szép, és jó volt úgy hallani, hogy a két barát együtt énekelte.  
Ez az este azonban nem csak emiatt volt különleges, ugyanis Tibi a bevételt jótékonysági célra, egy családi tragédia következtében bajba jutott barátjának támogatására  ajánlotta fel.

Amikor Tibi koncertet ad, nem csak énekel, hanem arra is odafigyel, hogy a nézők jól érezzék magukat, ez énekhez társul egy kis „színészkedés”, azt is fontosnak tartja, hogy mások is szerepet kapjanak a műsorban, szívből énekel, ismeri a közönségét. Ahogyan ezen az estén elmondta, pontosan sajnos már nem tudom idézni, ezt nézzétek el nekem:

„Én vagyok az egyetlen olyan énekes, aki csukott szemmel is név szerint fel tudja sorolni a közönségét!”

Ezért is emlékezetes minden műsora, és pont ezért szeretjük Tibit, mert nincsen még egy olyan ember, mint ő.

tibi_koncert.jpg

Fotók: Kardos Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://szellemicsemegek.blog.hu/api/trackback/id/tr308647654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása